Beste patiënten,
 
Vanaf januari 2024 werk ik als vaste huisarts bij huisartsenpraktijk Warande. Omdat het werken in deze mooie praktijk zo goed bevalt ga ik per 1 april 2024 mijn werkzaamheden uitbreiden. Hierbij ga ik 3 dagen werken als huisarts en zal ik 1 dag per week management taken verrichten.   
 
Mijn studie geneeskunde heb ik gevolgd aan de Universiteit van Leiden. Al tijdens mijn studie wilde ik graag huisarts worden. Om eerst nog wat extra ervaring op te doen heb ik eerst een tijd op de afdeling Interne Geneeskunde, de Spoedeisende Hulp en in het verpleeghuis gewerkt. De opleiding tot huisarts heb ik in 2021 aan het VUMC afgerond. Elke dag is anders, dat maakt het vak zo leuk en uitdagend. Daarnaast is de band die ik als huisarts kan opbouwen met mijn patiënten uniek en waardevol. 
Samen met mijn vrouw en twee prachtige dochters woon ik in Naarden. Naast werk en het gezinsleven houd ik ervan om te sporten. 
 
Ik vind het belangrijk dat patiënten een vaste huisarts hebben. Een vertrouwd gezicht. Daarom ben ik van plan om mij blijvend in de Warande te vestigen.
 
Graag maak ik ook kennis met u!
 
Met vriendelijke groet,
 
Bas Bloem, huisarts