« terug naar vorige pagina

Acupunctuur en Reiki

Wij vinden het belangrijk om op een brede manier naar gezondheid te kijken. Daarom is er binnen onze praktijk ook de mogelijkheid om afspraken te maken voor acupunctuur en reiki. U maakt de afspraak rechtstreeks met de behandelaar, dus niet via onze assistente of onze website.

Acupunctuur is een therapeutische methode waarbij de energie wordt hersteld. Deze methode werd voordat onze jaartelling begon al in China uitgeoefend. Bij deze behandeling wordt een acupunctuurpunt gestimuleerd met als doel om ziekten te genezen of te voorkomen.

Iedere Woensdag is Anuska Lenior aanwezig bij ons in de praktijk, meer informatie en hoe u een afspraak kan maken vindt u op www.acupunctuur-lelystad.nl

Reiki is een eeuwenoude Japanse genezingsvorm. Door middel van zachte aanraking wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd. Reiki kan ondersteunen bij diverse andere behandeltrajecten. Reiki brengt je tot een ontspannen staat waardoor je jezelf weer in balans voelt.

Op de maandagen is Julèh van Velzen aanwezig in de praktijk, meer informatie en hoe u een afspraak kan maken vindt u op www.julehreiki.nl