« terug naar vorige pagina

Nick Koch

Na mijn studie geneeskunde ben ik eerst anderhalf jaar actief geweest op de afdeling chirurgie in het Tergooi Ziekenhuis. Hier heb ik ervaring opgedaan in het doen van chirurgische handelingen en heb ik op de afdelingen gewerkt. Ik heb altijd mijn affiniteit met de chirurgie behouden.  

Wel miste ik het persoonlijke contact met de patiënten, de diversiteit aan klachten en het opbouwen van een echte arts-patiënten relatie.  

Daardoor ben ik in 2016 begonnen met de huisartsenopleiding aan het AMC. Sinds maart 2019 werk ik als waarnemend huisarts. Met name in de regio’s Amsterdam, Lelystad en Almere. Ik werkte al een tijdje af en toe bij de Warande en ben blij hier nu een vaste arts in het team te gaan worden. Ik zal op de maandag en de vrijdag komen werken.  

Ik hou van openheid en transparantie en kijk er erg naar uit u allen te mogen ontmoeten. Het huisartsen vak is zo bijzonder door de band die patiënt en arts ontwikkelen.  

Wie weet tot snel.  

Met vriendelijke groet, 

Nick Koch