« terug naar vorige pagina

Miranda v d Blink

Ik heb in 1992 mijn diploma doktersassistente gehaald. Nog in het tijdperk zonder computers en met groene kaarten. Ik ben na 1½ jaar begonnen met de opleiding operatie assistente. Een geweldige ervaring! Maar ik miste het contact met de mensen en kreeg gelukkig de kans om weer terug te gaan naar mijn oude vak: doktersassistente.

Ik heb eerst meer dan 10 jaar in het ziekenhuis gewerkt op oogheelkunde en de spoedeisende hulp.

Vanaf 2004 werk ik weer in de huisartsenpraktijk. En dat bevalt me prima. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en de langdurige contacten in de huisartsenzorg passen goed bij mij.

Ik heb in 2019 een opleiding Spreekuur Ondersteuner Huisarts gevolgd, waarin ik ben opgeleid een geselecteerde groep klachten zelfstandig af te handelen. U kunt mij op het spreekuur treffen bij laagcomplexe klachten als verkoudheidsklachten, wondjes, huidaandoeningen, enkel of teen letsel.