« terug naar vorige pagina

brief Mangard/Bink

Met ingang van 5 november 2019 zal onze gewaardeerde collega dokter Marieke Bink haar werkzaamheden als huisarts neerleggen. Marieke gaat zich oriënteren op het verlenen van zorg die het beste past bij haar waarden en de wijze waarop zij dit in de toekomst kan vormgeven. Dit zal niet binnen een huisartsenpraktijk zijn.

Sinds mei 2018 heeft Marieke samen met de andere artsen en het team van assistenten, praktijkondersteuners en management mee geholpen om Huisartsenpraktijk Warande op te bouwen. Haar betrokkenheid, haar uitstekende medische zorg en haar vrolijk karakter zullen we, net als velen van u, erg gaan missen.

Vanzelfsprekend zullen wij zorgen voor een goede overdracht en samen met onze huisartsen, poh’s en assistenten blijven instaan voor waarborging van kwalitatief goede huisartsenzorg.

We kunnen niet anders dan haar keuze respecteren en wensen Marieke het allerbeste toe met haar nieuwe toekomstplannen. Wij zijn haar dankbaar voor alles wat ze voor de praktijk heeft betekend.  Wilt u Marieke ook het beste wensen dan is daar de gelegenheid voor op maandag 4 november tussen 16.30 uur en 17.30 uur in de praktijk aan de Haagwinde 8.

Met gezonde groeten,

Annette Mangard, praktijkhouder.

 

De afgelopen weken hebben bij mij in het teken gestaan van een hele moeilijke beslissing.

Ondanks de warme samenwerking, het fijne team, de prachtige nieuwe locatie en de mooie ontmoetingen met alle patiënten, ga ik mijn loopbaan een andere wending geven. Ik zal alle mogelijkheden onderzoeken die op mijn pad komen.

De komende maand zal ik mijn werkzaamheden afbouwen en zorgen voor een goede, warme overdracht naar mijn collega’s, waarbij ik weet dat u gelukkig in goede handen zult zijn.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik uw arts heb mogen zijn. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen, de mooie gesprekken en bijzondere momenten die ik met u heb mogen delen.

Het ga u goed,

Marieke Bink