« terug naar vorige pagina

Anke Hazeleger

Mijn naam is Anke Hazeleger, huisarts sinds 2005, werkend op de woensdag in de Warande sinds mei 2019. 

Na mijn studie ben ik begonnen met een eigen praktijk als huisarts in Almelo. Dit heb ik 5 jaar gedaan. Daarna ben ik terug verhuisd naar Almere, waar ik nu nog woon. Ik heb 7 jaar gewerkt in een groot gezondheidscentrum in Almere. Ik deed hier het reguliere huisartsen werk met extra aandacht voor astma/ copd, adhd, psychiatrie en psychosociale problematiek en het plaatsen van spiraaltjes.

Sinds 2017 werk ik al waarnemend huisarts, naast mijn baan als huisartsdocent op het AMC. 

Na enkele jaren huisartsopleider te zijn geweest in de praktijk ben ik sinds maart 2017 in dienst bij het AMC waarbij ik zowel docent, als studiebegeleider ben van de 1e jaar artsen in opleiding tot huisarts. Tevens ben ik SCEN-arts in Almere. 

Voor mij is de reguliere huisartsgeneeskunde de brede basis van mijn medisch handelen. Daarnaast heb ik een brede kijk op de mens en zijn problematiek en sta ik open voor de vele verschillende wegen om uw gezondheid te bevorderen. Het belangrijkste vind ik echt persoonlijk contact met mensen hebben, wat is uw vraag of zorg en daar dan samen proberen uit te komen. 

Ik kijk uit naar een fijn en open contact met u!