« terug naar vorige pagina

vacature doktersassistente mei 2020

De glimlach van een doktersassistent(e) opent alle harten

 Herken jij je in bovenstaande woorden en wil je een goede band opbouwen met onze patiënten, collega’s en samenwerkende partners, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren als

Doktersassistent(e) bij Medi-stad te Lelystad voor 16-32 uur

Over de praktijken
Medi-stad is een Eerstelijns-zorgorganisatie met twee huisartsenpraktijken in Lelystad. Wij zijn een kleinschalige en innovatieve organisatie. Laagdrempeligheid en een open bejegening staan bij ons voorop. Huisartsenpraktijk Warande en huisartsenpraktijk Mangard zijn gevestigd in multidisciplinair opgezette Gezondheidscentrums. Warande is een nieuw stadsdeel en ligt in het zuiden van Lelystad, Huisartsenpraktijk Mangard is gevestigd in het centrum van Lelystad.

Binnen de organisatie werken zes doktersassistentes, vijf huisartsen, een Physician Assistent, een praktijkmanager, vier praktijkverpleegkundigen Somatiek en twee praktijkondersteuners GGZ enthousiast samen.

Functieomschrijving:
Als doktersassistente voer je jouw vak in de volle breedte uit. Je bent allround inzetbaar aan de telefoon, balie, inloopspreekuur, behandelkamer en je beheerst de administratieve processen die horen bij jouw functie. 

Functie-eisen:

  • Voltooide opleiding tot doktersassistent(e)
  • Beheersing van Triage volgens NHG
  • Hands-on mentaliteit
  • Ervaring met Medicom, eHealth en LEAN werken is  een pré

Reageren?
Heb je interesse in een afwisselende en uitdagende baan en ben je beschikbaar voor 2 tot 4 dagen per week? We nodigen je dan uit om contact met ons op te nemen. Meer informatie over onze praktijken vind je op www.huisartsenpraktijkmangard.nl en www.huisartsenpraktijkwarande.nl. Je reactie of eventuele vragen kan je mailen naar de praktijkhouder: annette@huisartsenpraktijkmangard.nl